Karup Å, Konkurrence og Whisky

Som tidligere udmeldt, er årets konkurrence blevet aflyst på grund af Corona Virus. En nødvendighed, og samtidig også en kedelig beslutning med store konsekvenser. Først og fremmest får vores vandpleje et ”hul i kassen”. Dernæst rammes de, der hvert år køber deres Karup å whisky i forbindelse med årets konkurrence, da de kommer til at mangle en flaske i samlingen. Sidst men ikke mindst kommer vi alle til at undvære nogle fantastiske dage med gode oplevelser og hyggeligt samvær. 

 Og hvad gør vi så ved det?

På baggrund af Corona Virus har KÅS set sig nødsaget til at aflyse årets “Fra udspring til udløb” fiskekonkurrence

”Hullet i kassen”

Vi har om nogensinde nu brug for jeres støtte og normalt vil jeres tilmeldingsgebyr på kr. 350 være en uundværlig del af grundlaget for bevarelsen af vores havørreder og dermed også vores fiskeri. Derfor håber vi, at I alle i år vil give et beløb til vores vandplejefond. Alle beløb store som små, vil gå ubeskåret til vandplejen, og I er med jeres støtte med til sikre det forsatte arbejde.

Pengene kan indbetales på konto nr. 8500-0005313279 eller Mobilpay 91666

Såvel den gode stemning og samværet under konkurrencen som konkurrencens overskud der hvert år tilfalder vandplejen vil blive savnet.

Ingen Karup å Whisky, Panik…

Nej ingen panik. Årets Whisky bliver skotsk single malt, intet mindre. Whiskyen bliver i år ikke nummeret men naturligvis påtrykt årgang, samt det endelige antal producerede flasker.

Prisen på årets whisky, der i år sælges uden auktion, er kr. 425. / fl. 

Flaskerne kan bestilles ved Jan Møller Jensen på mail jmj@post.com og samtidig betales til Spar Nord konto nr. 8500-778303 eller Mobilpay 91666.  Husk ved betaling at anføre navn og gerne mobil nr. og skriv WHISKY

Deadline for bestilling og betaling er d. 1. august 2020.

Sidste års whisky. Dette års whisky bliver en Deerstalker Single Malt 12 år Unchill-Filtered

Hyggeligt samvær

Det skal vi heller ikke undvære. Når vi igen kan samles, forhåbentlig inden sæsonen slutter, så afholder KÅS åbent hus arrangement, hvor alle er velkomne. På dagen kan de købte whiskyer afhentes, medbring blot jeres kvittering på bestillingen. Vi sender ikke flaskerne, de skal afhentes på dagen.

Derudover skal vi hygge os og fortælle historier fra en forhåbentlig spændende sæson.

Vi melder ud når der er en dato for arrangementet.

Knæk og Bræk 

Bestyrelsen i KÅS.