Kås Fiskekonkurrence 2024

Under dette motto afholder Karup Å Sammenslutningen hvert år den store fiskekonkurrence, som bliver afviklet i stort set hele Karup Å. Konkurrencen er en kæmpe succes og dette takket være et fantastisk samarbejde mellem lodsejere, naboer til LFSO Spinders Hus, sponsorer, kortsalgssteder, deltagere og medlemmer i Karup Å Sammenslutningen.

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen, ja så kan vi kun opfordre dig til at sætte et kryds i kalenderen ud for weekenden 9. -11. august 2023. Også i 2024 giver deltagerbeviset adgang til det meste af Karup Å. Her får du altså virkelig chancen for at prøve noget af dette pragtfulde og legendariske fiskevand du normalt ikke har mulighed for at fiske i. Mød op og vær med til at gøre konkurrencen til en stor succes.

Deltagerbevis kan indløses via MobilePay 255 244 eller Giro +73 +80105835. Pris for deltagelse kr. 350,00

Alle deltagere der har betalt deltagerbevis, er med i lodtrækningen om deltagerpræmie

Betaler du med MobilPay, skal du blot opbevarer din elektroniske kvittering, og er det pr. giro, skal du fremvisen en kopi af betalingen.

Prismæssigt ønsker vi igen at gøre det så attraktivt som muligt, for at alle kan være med. Derfor kommer du kun til at betale stort set det samme, som dagkortprisen for at deltage. Prisen for at deltage er 350 kroner.

Der er mange gode grunde til at deltage. Spændende fiskevand, flotte præmier, hyggeligt samvær med andre lystfiskere og så er du samtidig med til at støtte fremtidens vandpleje i åen. Overskuddet fra konkurrencen går hvert år ubeskåret til vandplejen i Karup Å systemet.

Hovedkvarteret for konkurrencen bliver igen i år LFSO Spinders Hus, Møllevej 1, Vridsted, 7800 Skive, hvor der også vil være en del aktiviteter, medens konkurrencen foregår. Her bliver der indvejning på forskellige tidspunkter, mulighed for at købe mad og for at hygge sig og samle kræfter til den næste tørn ved åen.

Knæk og Bræk

Konkurrenceudvalget