KÅS konkurrencen er aflyst i 2020 grundet Corona

OBS Desværre har KÅS set sig nødsaget til at aflyse årets fiskekonkurrence.

Under dette motto afholder Karup Å Sammenslutningen hvert år den store fiskekonkurrence, som bliver afviklet i stort set hele Karup Å. Sidste år blev endnu en kæmpe succes og det blev den takket være et fantastisk samarbejde mellem lodsejere, naboer til Trevad Ørredpark, sponsorer, kortsalgssteder, deltagere og medlemmer i Karup Å Sammenslutningen.

2020 er jubilæumsår for Karup Å Sammenslutningens fiskekonkurrence “Fra udspring til udløb”. Derfor har konkurrenceudvalget sammen med hovedsponsor GoFishing og de øvrige sponsorer forhøjet præmiesummen i år til + 100.000 kr.

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen, ja så kan vi kun opfordre dig til at sætte et kryds i kalenderen ud for weekenden 7.-9, august 2020. Også i 2020 giver deltagerbeviset adgang til det meste af Karup Å. Her får du altså virkelig chancen for at prøve noget af dette pragtfulde og legendariske fiskevand du normalt ikke har mulighed for at fiske i. Mød op og vær med til at gøre konkurrencen til en stor succes.

Deltagerbevis kan indløses via MobilePay 91666 eller Giro +73 +80105835. Pris for deltagelse kr. 350,00

Alle deltagere der har betalt deltagerbevis, er med i lodtrækningen om deltagerpræmie.

Girokort der betales i konkurrenceugen, kan muligvis ikke ses på kontoudskriften, og vil derfor ikke indgå i lodtrækningen.

Betaler du med MobilPay, skal du blot opbevarer din elektroniske kvittering, og er det pr. giro, skal du fremvisen en kopi af betalingen.

Præmielisten til konkurrencen står også mål med fiskevandet, og i 2020 vil der være præmier for mere end 100.000 kr.

Prismæssigt ønsker vi igen at gøre det så attraktivt som muligt, for at alle kan være med. Derfor kommer du kun til at betale stort set det samme, som dagkortprisen for at deltage. Prisen for at deltage er 350 kroner.

Der er mange gode grunde til at deltage. Spændende fiskevand, flotte præmier, hyggeligt samvær med andre lystfiskere og så er du samtidig med til at støtte fremtidens vandpleje i åen. Overskuddet fra konkurrencen går hvert år ubeskåret til vandplejen i Karup Å systemet.

Vinderen af hovedpræmien i 2017, Allan Klokker, Ringkøbing med en havørred på 6,49 kg og 78 cm. Fisken blev taget på konkurrencens sidste dag på flue.

Hovedkvarteret for konkurrencen bliver igen i år Trevad Ørredpark, hvor der også vil være en del aktiviteter, medens konkurrencen foregår. Her bliver der indvejning på forskellige tidspunkter, mulighed for at købe mad og for at hygge sig og samle kræfter til den næste tørn ved åen.

Se program her: https://www.karupaa.dk/konkurrence/program-for-konkurrencen/

Knæk og Bræk

Konkurrenceudvalget