Ny hjemmeside og fangstjournal

KÅS har fået ny hjemmeside. I den forbindelse er der også blevet skiftet fangstrapport system. KÅS har indgået et samarbejde med Fangstjournalen, der er udviklet af DTU Aqua. Når du indtaster din fangst sendes den automatisk til både KÅS og din forening.

Fangstjournalen er et tilbud til lystfiskere, som vil gøre en forskel for fiskebestandene. Lystfiskere, som anvender
Fangstjournalen til at registrere fisketure og fangster, bidrager til at skabe et bæredygtigt og bedre fiskeri i de vande hvor de fisker. Vi håber selvfølgelig at I vil bruge Fangstjournalen og dermed støtte op om det gode formål med at sikre bedst mulige data til at sikre godt fiskeri i fremtiden. Når man opretter sin profil på Fangstjournalen og er logget ind, er det vigtigt, at man angiver den forening man er medlem af (under rediger profil), ellers får foreningen nemlig ikke adgang til dine data. Skulle man opleve at Fangstjournalen er svær at komme i gang med eller har forslag til forbedringer, så skriv en e-mail til projektleder ved DTU Aqua, Christian Skov. Bemærk at DTU kommer med en ny app i slutningen af året, der understøtter indberetning til både KÅS og din forening. Indtil må du bruge web versionen.

Man kan også indtaste sin fangst via KÅSs side under fanen fangster.

Der arbejdes på at importere de gamle fangster til det nye system. Indtil videre kan man se de gamle fangster på den gamle side karupaa.com.